top of page

PEYSAJ ALANLARINDA VE FUTBOL SAHALARINDA SUNİ ÇİM

Sentetik çimler son yıllarda gittikçe daha çok tercih edilen bir çimlendirme şekli haline geldi. Sentetik çim futbol sahası, tenis sahası, sentetik çim golf sahası gibi spor alanları ,havuz kenarları, balkonlar, teraslar, bahçeler veya otel, restaurant gibi işletmelerin içlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz yapay çimler ile bir anda uçsuz bucaksız bir yeşilliğe kavuşabilirsiniz

Her türlü spor alanları için bakım ihtiyacı çok az olan, sentetik çim giderek yaygınlaşmış ve özellikle futboll sahaları için vazgeçilmez olmuştur.

Sentetik çimler, doğal çimlerin kullanılması ve oluşturulmasında sorunlar yaşanmasından dolayı geliştirilip üretilmeye başlanmıştır. Özellikle Güneş ışığını daha az veya çok düzensiz alan Kuzey ülkelerinde doğal çim yetiştirilmesi ve bakımı büyük bir sorun olduğundan buralarda ki sorunları ortadan kaldırmak adına geliştirilmiş ve dünyaya yayılmıştır.

polietilen iplikten dokunan sentetik çim – farklı amaçlara göre , farklı kalınlık , boyut ve dayanıklılık esaslarına göre üretilebilmekte ve kullanıcılara sunulmaktadır.

Doğal çimlerin zor hava koşullarına dayanıklılığı çok azdır. Ayrıca doğal çimlerin günlük 2-3 saat kullanım ömrü vardır. Fakat suni ve sentetik çimler doğal çime oranla çok daha fazla dayanıklı ve uzun ömürlüdür…

Sentetik Çim Halı Saha Kesiti



Doğallık her zaman tercih sebebidir elbette fakat suni çimler sayesinde bir kereliğe mahsus yaptığınız yatırım sizi çok uzun seneler rahat ettirecektir unutmayın!

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page